Definitive Guide Yangın Kapısı için

Wiki Article

Yangın Bapsı Nite Olmalı? Yangın Bapsı kullanılacağı binanın boyutlarına sargılı olmakla birlikte olabildiğince geniş üretilir. İnsanların panik simultane hızla boşaltma olmasını sağlayıcı bu boyut birey kaybı olmaması kucakin önemlidir.

Hem yangın merdivenleri hem bile yangın bapları bâtınin mühendislik faktörleri sorunletilmelidir. Yangın merdivenleri tül, ısı ve dumana dayanıklı yangın bapları ile donatılmalıdır.

Bir mimarida kullanılan hissedar merdivenlerden yangın ve sair acil durumlar oluştuğunda kullanılabilecek özellikte olanlarına yangın merdiveni yahut kaçış merdiveni denilmektedir. Yangın merdivenleri özge kaçış yollarıyla bütünleşik durumda olan bir binadadır.

Montaj: Yangın bapsı, yakın şekilde monte edilmelidir. Bapnın yanlış montajı, yangın anında etkinliğini azaltır. Yangın kapkaloriın montajı, mütehassıs bir takım tarafından gerçekleştirilmelidir.

Yangın kapıları yangın merdivenlerinin duman ve alevden korunması, yangın zonları arasında yangın ve dumanın geçişinin önlenmesi bâtınin kullanılan insanoğluın hayat ve finans eminğini sağlayan pasif yangın önlemlerinin en önemli parçbeyıdır.

Yangın güvenliği mucip rastgele bir alanda kullanılabilecekleri gibi, yangın merdiveni, yangın boşaltma koridorları, yangın odası kadar yangın riskinin daha yüce olduğu alanlarda da yeğleme edilir.

Opsiyonel olarak eklenebilen ergonomik tutuş sağlayan ürkü bar sistemi ile Yangın Çıkış Kapısı korku anında kaçış düşünceının henüz seri mesleklemesini sağlamlamaktadır.

Hassaten, astım ve bronşit kadar solunum yolu hastalıklarıyla bağlantılı olan yaman solunmasını önleyerek çevrenin korunmasına da yardımcı olurlar.

Yangın Kapıları tercihe göre; 60, 90 ve 120 zaman yangın dayanımı seçenekleriyle yapım edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü nicelikı ve kalitesi, yangın kapısının en çizgi kalite ve esenlamlık standartlarından biridir.

Bu sayede insanoğluın emniyetli bir şekilde binayı terk etmesine yahut yangınla savaş ekiplerinin çtuzakışmasına imkân sağlar. Yangın bapları çoğu kez otomatik olarak kapanan ve ürkü amerikan barı kadar evgin durumlarda kolay açılabilen özelliklere sahiptir. Böylelikle yangın esnasında insanların hızlı bir şekilde kaçmasına yardımcı olurlar.

1 mm yahut daha kalın olması gerekmektedir. Bu özellikler belgesiz bir yangın kapısına için çok daha yararlı ürün kalitesi demektir. Bu da fevkda belirttiğimiz üzere hediyeı doğrudan etkilemektedir. Dolaysıyla bu şekilde belgeli bir yangın kapkaloriın hediyeı da 4000 TL den kafalamaktadır. Bu tip belgeleri yangın baplarının kalitesi mukannen sertifikasyon kurumları tarafından yapılan testler ve ifade ile belirlenir.

Bu doğrultuda büyüklük de iş veren mühendisler tarafından belirlenen yangın yönetmeliğine iyi bir şekilde yangın Merdiveni bapsı üretilmelidir.

Özellikleri olarak öne çıdem en önemli benek ise ateşe dayanıklı olmasıdır. Kullanılan her bir malzeme ve kadeh pencereler yangın yönetmeliğinde belirtildiği gibi kızdırmae dayanıklıdır.

İemtia edildikleri malzemelerin tekmil diyar koşullarında deforme olmaması ve yapkaloriı koruması gereklidir.

Report this wiki page